Szolgáltatásunk

Közös mellékhelyiségeink higiéniai állapota, dolgozóink munkakedvét és vásárlóink rólunk kialakított képét is nagyban befolyásolja. A kellemetlen szagok, a koszos felületek, nem csak lehangolóak, de egészségügyi veszélyeket is magukban hordoznak. A mindennapi takarítás – felmosás, fertötlenítés, letörlés – csak a pillanatnyi képet javítja.

Amit mi kínálunk:

Teljes körű nagytakarítás
A HurryGun szolgáltatáskeretében teljes körű nagytakarítást nyújtunk, amely során eltüntetjük, a hozzá nem férhető területekről is a baktériumoknak táptalajt nyújtó szennyeződések 99%-át.

Gyors – 30-60 perc
A mellékhelyiségek lezárása, kellemetlenségeket okozhat az ügyfélforgalomban, márpedig egy alapos takarítás kézi erővel nem oldható meg rövid idő alatt. A HurryGun 30-60 perc alatt tökéletes tisztaságot biztosít.
A takarítás után a helyiség egyből használható. Tökéletesen száraz, balesetmentes.

Alapos
A tesztek kimutatták (lásd itt), hogy a rendszer 60-szor alaposabban takarít, fele egyharmad annyi idő alatt, mint a pamut és mikroszálas mopok.

Rugalmas
A takarítás bármikor elvégezhető, rugalmasan lehet a forgalomhoz igazítani, mivel havi 1-2 alkalommal kerül rá sor.

Gazdaságos
Külön munkaerő és eszközberuházás nélkül biztosíthatja, a tökéletesen tiszta közös mellékhelyiségeket dolgozóinak és ügyfeleinek.

A takarítás menete:

Vegyszeradagolóval ellátott magasnyomású mosóval minden felületet letakarítunk, olyan részekre is elérve, melyek szabad kézzel megközelíthetetlenek.

A felületeket tiszta vízzel öblítjük, így elkerülve a keresztszennyeződéseket. Utána nagy szívó erejű vízszívót használva minden szennyeződést összegyűjtünk nemcsak a padlóról, de a fúgákból és repedésekből is, így elkerülve a baktériumok gyors újraszaporodását.